Snälla ber om hjälp.

Hej nu ber jag er alla om hjälp. Jag pratar ofta med en mamma som har 3 st barn. Hon har 2pojkar och en flicka. Vars barnen har fått en häst, Nu är det som så att hästen har blivit allvarligt sjuk och detta kommer kosta många tusen. Hästen är självklart försäkrad, men självrisken ligger på 2600kr PLUS 15% av hela beloppet får dom betala.

Denna mamman vill inte tigga pengar och Hon blev tårögd när jag skrev att jag ska försöks hjälpa henne genom att ge ett bidrag till hästen. Det slutade med att jag bad folk ge henne pengar till bidrag. Hon har fått in liten summa som täcker bensinen för att hämta hem hästen. MEN än så länge är veterinärskostnaden uppe i över 30.000kr . Och än är inte hästen helt frisk!

Snälla Snälla hjälp dom här barnen att få tillbaka deras häst. Och att hästen blir frisk är nu det viktigaste för mamman och barnen. Det är barnens häst så hjälper du till och skänker 20kr eller vad du nu kan skänka. Så skulle familjen bli lyckliga. Mammans swish nummer är 0702484337 Och har ni inte swish så kontakta mig så fixar vi det. Tack för erat bidrag. Bilderna är innan hästen blev sjuk!! Här kommer två bilder på hästen.
Ha en bra dag allesammans