Lite sjukare än man trodde

Jag har alltid trott att jag "bara" har whiplesskada,kraftig ibs, fibromylagi och magkatarr. Är fortfarande på utredning för chrons eftersom proverna tyder på att jag har det men inte proverna dom tog från tarmen. Så nästa planering är att jag ska svälja en kamera som ska följa tarmarna hela vägen ut.

Förra måndag alltså den 20.de april ramlade jag baklänges nerför trappen. Blev blåslagen lite här och var. Har fortfarande extremt ont, men nu är nacken och ryggen värst. Fortfarande lite problem att sitta men det går bättre en för några dagar sen.

Natten till måndag fick jag sånna kramper i magen att alvedon och omeparazol inte hjälpte. Smärtorna blev starkare hela tiden. Tillslut kunde jag inte gå, inte sitta och inte ligga. Jag ställde mig ute i friska luften och kramperna blev ännu värre så jag fick stå o hålla mig i husväggen för att inte ramla omkull. Då valde jag att ringa ambulans. 15 minuter senare var dom här och det blev blåljus in då blodtrycket låg på 189/98. Fick kateogan 3 ggr i ambulansen pga smärtor, väl inne i Eksjö tog dom prover, gav mig en spruta med deklifenak och en spruta med spasmofen.

Dom fick ordning på smärtan och alla prover såg bra ut FÖRUTOM leverproverna som var väldigt höga. Dom kollade över mina mediciner och ingen av medicinerna kan göra levervärdena förhöjda och jag dricker inte ens alkohol 1 gång i månaden. Så dom vet inte varför jag har ont och varför leverproverna är så höga. Men imorgon ska jag till vc och ta nya prover.
Kom även in med feber och febern har inte gett sig än, så läste lite på 1177 och då stod det om skrumplever kan ge förvirring. Jag hade sån förvirring i måndags kväll och undrade vart fan maken var. Trodde kl var 7.30 på morgonen och ja visste att han jobbade kväll. Så ringde till honom och han sa att han jobbade o jag sa att han jobbar kväll o inte morgon så bad han att komma hem. Då bad han mig att kolla på tiden på telefonen och då var kl 19.30. Så nu får vi se vad proverna visar imorgon och hoppas läkaren vet vad som är fel.

Nu ska jag lägga mig o Lilleman är så trött o kroppen orkar inte mer idag. Godnatt