Vart är världen påväg?

Hej hela helgen har jag legat sjuk så har inte orkat skriva här. Legat med 40 graders feber och har i stortsätt sovit bort hela helgen. Men nu i eftermiddags fick jag lite mer energi så har bakat bullar, bytt hos kaninen och varit ute med diva lite längre promenad. Sen kom även min efterlängtade son hem. Jag har saknat honom så mycket så blev en långleokram förut. Sen visade han att tanden hade blivit ännu lösare så jag sa att vi skulle ta bort den nu ikväll. Men när han åt kvällsmat så åkte tanden dän ändå. Och han blev så himla lycklig och bara sprang fram till mig o gav mig tanden. Så vi la tanden i en ask och ställde i fönstret. Så nu när båda barnen hade somnat gick jag upp och la en tjuga där i. Hoppas han blir glad när han vaknar.

Tänkte på en sak när man har små barn hemma så är det igentligen jätte viktigt att ha lösa pengar hemma för annars kan man inte lossas vara tandfen och när barnen ska ha sin vecko peng eller månadspeng. Mina söner är 3 och snart 7 år gamla, minsta pojken får ca 50kr i månaden och stora sonen får ca 150kr i månaden. Visst ni kanske tycker det är mycket pengar för så små men åandra sidan jag öser inte över mina barn massa saker utan hellre ger dom kärlek. Vi kan Lixom laga en godmiddag som tex tacos som alla gillar sen tänder vi lite ljus och kollar på en barnfilm. Jag ger hellre mina barn en sån kväll än att ösa massa saker på dom och så blir dom bortskämda, feta eller som vissa föräldrar gör är att ge barnen 100-500 kr bara ni håller er borta resten av kvällen, nej det är fel, men det är min åsikt.

har man fått något så underbart här i världen som barn så ska man vara tacksam och njuta av dom åren man får ha barnen hemma innan dom flyttar hemifrån. Jag skulle önska att min minsta son blir som min stora son, så lugn, snäll tillgiven osv. Men han är raka motsatsen. Han är full av bus och jävelskap, han är överallt och ingenstans men han börjar lugna sig mer och mer faktiskt. Men jag lär ändå båda barnen vad som är rätt o fel för att dom ska bli självständiga.

Just det förut var det ett barn som hade sagt till min äldsta son Leo att han var så tjock och jag blev förbannad och tog med min son och skulle prata med det barnet. Men pojken hade sprungit hem men såg hans pappa så pratade med honom o han lovade att ta tag i detta för han accepterade inte det heller. Sen i fredags när jag tog hem Leo från skolan stannade ett barn till och sa -jaha hade ni råd att köpa en större cykel nu. Alltså sånna ungar gör mig GALEN! Hur kan man lära sina barn att hata andra barn? Detta barnet jag nämnde sist hade även utnjyttjat Leo i somras och hjälpt honom att sätta dit kedjan och då krävt Leo på pengar. Så Leo hade hämtat pengar hemma och sen gått tillbaka till pojken och gett honom 20kr. När jag fick veta det så åkte barnens spargrisar långt upp så knappt jag når dom. Hur uppfostrar vissa människor sina barn? Jag menar kan man inte hjälpa någon utan att ta betalat?

nej jag börjar bli rädd för vart världen är påväg. Det börjar bli otäckt så man nästan blir mörkrädd. Skulle vara skönt att flytta från denna byhåla en gång för alla. Men då skulle jag sakna mamma o min familj så skulle inte orka det heller. Vill helst ta med alla när man ändå flyttar, tänk om det hade gått. Vad underbart det hade varit.

bytte hos kaninen förut och som vanligt så får han vara på golvet med bara gallret över honom o jag brukar inte låsa gallret så då hittade jag denna skrutt hos kaninen.
Nähe skola imorgon för Leo så nu är det dags att sova. Imorgon börjar mitt sundare liv eller ska ialf försöka. Inga barn i sängen inatt utan Noah sover i sin säng. Så bara katt o hund i sängen men det står man ut med. Nu ska jag bre ut mig. Godnatt gott folk.