Ny opererad

Hej som ni alla vet så har jag kämpat med min vikt i ca 10år. Var smal och hade fin kropp när jag var yngre. Min kropp har börjat ta stryk av att jag är så överviktig.
har i grund och botten IBS, whiplesskada, handikapp i båda fötterna efter rid olyckor, moped olyckor m.m sen värker båda axlarna men det har med whiplesskadan att göra vad jag har förstått på läkarna.
Men i måndags gjorde jag mitt livsbeslut som jag väntat på i snart 2år. Jag gjorde en gastrick bypass operation. Har left på flyt i 4 veckor och kämpat med det. Så därför har jag inte varit så social. I måndags gjorde jag operationen, i tisdags kastade en elak kvinna ut mig från rummet fast jag inte ens var utskriven. Så fick sitta på stenhårda stolar i 2-3 timmar. Hur lätt är det att sitta upp när dom har grisat runt i hela magen, jag kunde varken kissa,sitta,ligga eller stå igår. Har fortfarande inte börjat kissa ordentligt. Händer det inget snart så får jag åka intill sjukhuset så dom får tappa mig.
Det jag är lyckligast över nu är att jag har gått på 12kg sen starten:) kan äntligen ta av och på mig vigselring. Är faktiskt stolt över mig själv just nu. Nu är det dags att sova godnatt alla underbara människor.