Mycket tankar

Hej har inte orkat skriva på ett tag. Jag har mått dåligt o varit nära på att gå in i väggen igen. Har fått öka mina antidepressiva mediciner igen och jag som hade trappat ner. Igår var jag så ledsen så när jag städade båda våningarna så hade jag hörlurar med högst volym på, och gick o grät. Men det är kliniskt rent hemma o min kropp värker efter storstädningen igår.

ringt på några lägenheter till svärmor men man var även tvungen att maila in personnr och det kan ju inte jag. Men får ringa henne i eftermiddag o fråga efter det.

ska även försöka orka baka bröd för vårat är helt slut nu. Men först blir det att lägga sig o vila. Leo var i skogen hela dagen med skolan och han hade haft jätte kul sa han.:)

ska även ringa badhuset och boka inför Leos 7års kalas. Sen blir det även hans avslut med klassen då vi ska flytta från stan o Leo måste byta skola. Sen måste jag ringa barnomsorgen och se om det finns dagmamma till lilla Noah.

mycket att fixa nu inför flytten. I helgen ska jag även försöka vara med i en tävling i stan. Ska bli roligt om man orkar. Ha en underbar vecka så får vi se när jag orkar skriva igen. Kram på er