Kalas

Hej denna dagen har varit fullt upp. Lämnade Leo i skolan och tog ett allvarligt snack med fröken då Leo blir mobbad i skolan och dom knuffar och trycker upp honom mot staketet i skolan och sånt accepterar jag inte. Mina barn leker med pinnar, bandy klubbor, leksakspistoler men dom vet att man inte får knuffas, slåss eller reta någon. Tycker dom att någon ser annorlunda ut så frågar dom ofta mig varför. Och jag förklarar som det är, för jag vill inte att mina barn ska hålla tyst o glo på människor. Bättre dom frågar o får veta varför för då är det inte intressant sen.
Men men sen stack jag o Noah ner o handlade det sista till makens kalas idag. Sen drog vi hem och tog disken, bakade klart tårtorna, gjorde klara parisebullarna, ställde iordning allt, fixade kaffe o så. sen lagade jag middag för ja o syrran var hungriga. Sen hämtade vi Leo i skolan, Leo följde med en kompis hem o lekte. När Leo kom så hade vi även hunnit göra pastasallad. Sen gick min telefon i ett. Svärmor kom lite tidigare och helt plötsligt var både svärfar och alla andra här.
ingen vila ingen ro. Sen tog jag disken igen efter alla gästerna. Sen gick ja upp och duschade mig o barnen. Och sist men inte minst så satte jag mig o jobbade lite i ca 2 1/2 timme. Just det har även tvättat och hängt upp tvätten.
kroppen skriker vila. Och nu känner jag att det är väl dags att lyssna på den. Imorgon blir det lång jobbkväll. Börjar kl 18.00 och räknar med att vara klar till kl 00. Så skönt att jobba hemifrån jag älskat.
lägger även in lite bilder som jag tog idag på ....... Äsch skrolla ner och kolla själv:)