En god gärning

Hej nu har jag,maken våra två barn plus min minsta lillebror isac 9år varit på busfabriken i Linköping. Tror aldrig jag sett barnen så lyckliga som dom var där. Vi åker till busfabriken någongång ibland och barnen bara lyser i sina små ögon och då blir man så lycklig för deras skull. Jag sprang även o lekte med Leo o isac. Men ibland var dom så snabba så jag hann inte med. Hehe.
passade på att ta lite bilder på barnen med.
När vi hade lekt i 2,5 timme så gick vi o vann massa gosedjur. Så Noah fick 4 gosedjur en groda, en känguru, en apa och en hund. Leo fick två grodor på en gång så då blev isac ledsen så då vann vi en groda och en apa till honom.
Imorgon kommer jag lägga ut bilder på gosedjuren då barnen är så lyckliga för dom:)
sen åkte vi och åt på Max, jag orkade bara en hamburgare och några klunkar cola. Efter det så åkte vi till ÖB. Där ute satt en "tiggare" utländsyngre kille jag såg hur han fros och var hungrig. Som tur var så hade jag en bulle kvar som vi hade med oss. Så Leo gick fram o frågade om han ville ha den, och mannen tackade så mycket. När vi hade handlat på ÖB i Linköping så gav vi honom en Ramlösa på vägen ut och han blev så glad och sken upp med sina mörka ögon. När vi tog några steg därifrån så hörde vi honom öppna drickande så han var nog riktigt törstig. Plus att vi gav honom lite pengar. Tycker så synd om dom som sitter o tigger pengar och är både hungriga,törstiga och fryser. Vi hjälper till så gott vi kan men vi kan inte hjälpa alla. Men en liten Ramlösa, en bulle och en tia har väl ändå alla råd med?
Även barnen blev lyckliga som fick hjälpa honom. Lite empati borde alla ha. Nu ska vi in o handla lite på citygross sen är det dags att åka hem o njuta av denna fredag med familjen. Imorgon ska vi på bröllop utan barn och det ska bli underbart att bara få vara med maken.
Ha en bra fredag nu